Nummerpladeramme med graveret tekst
nummerpladeramme-med-gravering-fraes
1621852548_dintext-closeup-web

Nummerplade ramme med graveret tekst.

Lagerstatus:
På lager
Skriv din tekst her:
134,50 kr.
Manufacturer:DinText
Produkt nummer:6007
Info:

Graveret nummerpladeramme til danske nummerplader lavet af hård plast. 

Minimumsmængde er 2 stk. Ønsker du grafik/logo på så kig her eller kontakt os. Dette er modellen med det absolut mest holdbare tryk. Bogstaverne fræses ned i plastrammen, hvorefter hvid lak fyldes i graveringen. Trykket er således meget holdbart og ekstra beskyttet mod slitage. Der kan ikke vælges skrifttype på denne type, og alle bogstaver skrives med versaler (STORE BOGSTAVER). max antal tegn er 25 stk. Tyverisikring kan tilkøbes. DinTekst.dk har to typer af tyverisikring som du kan bestille her.

Lignende produkter

Lignende produkter

Spørgsmål & svar

HEJ ØNSKER DISSE NUMMERPLADE HOLDERE MED INDGRAVERET = OLE JENSEN Kan o og j laves i rødt og resten hvid ?
-  Hej Ole. Vi kan desværre kun tilbyde teksten med hvid farve

Hej Ang. NUMMERPLADE RAMME MED GRAVERET TEKST. Kan man ikke få med andre farver? 
- Desværre. Vi kan på nuværende tidspunkt kun tilbyde den graverede model med sort plade og teksten i hvid. Ønsker du andre farver på rammer eller tekst/grafik i forskellige farver, skal du vælge nummerpladeramme med eget logo.

Hey - jeg har lige købt to rammer til min nye bil hos jer. De ser flotte ud men hvordan får jeg plastiknitterne af de nummerplader og rammer der allerede sidder på bil uden at ødelægge noget??                       
- De skal bores ud med boremaskine, og erstattes af nogle nye nitter

Hei Jeg ønsker hvit skiltplate med rød tekst. er det mulig???? 07000 // BERGEN TAXI Håper dette kan ordnes mvh Odd Rune Nesslin +47 926 90 939
-
godmorgen til kontoret :-) Vi vi gerne bestille en nummerpladeramme med indgraveret txt. I skriver i beskrivelsen "kun store bogstaver" men viser nedenfor også muligheden for at vælge imellem store og små bogstaver. Netop muligheden store og små bogstaver er vigtig for os. Kan i begge dele? 
- Godmorgen :) I nogle tilfælde vil det være muligt at fræse små bogstaver, men ikke hvis der er i teksten er bogstaver som går under grundlinien. F.eks. j og g

Jeg ønsker nummerplade holder med tekst ingraveret. Er det muligt også at få en hest graveret ved siden af teksten?
-