EU nummerpladeholder
license-plate-frame
1364308934_bilskilttilplastskiltplatesort.jpg

Nummerpladeramme med egen tekst - SE, NO, DE, NL (ikke DK)

Lagaerstatus:
På lager
Skriv din tekst her:
 
99,00 kr.
Manufacturer:DinText
Produkt nummer:6010-21
Info:

Nummerpladeramme til udenlandske biler. Passer ikke til danske nummerplader

 

Nummerpladeramme i ABS plast med egen tekst. Passer til tyske, hollandske, grønlandske m.m. nummerplader. Passer ikke til danske nummerplader - heller ikke dansk nummerplade med EU-mærke. Men den passer også til DinTekst.dk's ensfarvede metal navneskilte.
Ø
nsker du til dansk nummerplade med eller uden EU-symbol fås den her: nummerpladeramme til nummerplade med eller uden EU-symbol.

Spørgsmål & svar

Hei! Hvor mye koster evt 500 stk med lik tekst?
-

Jeg kjøpte 2 stk. nummerplateholder med Tesla logo og trykt crom plate. Kan disse fortsatt kjøpes?


- Hej Helge. Den fås her http://www.dintekst.dk/Produkter/212.html

Rammer til EU plader har i sådan. Mh
- Ja, hvis du mener til tyske, hollandske osv nummerplader så er de her : https://www.dintekst.dk/EU-nummerpladeramme-med-egen-tekst.html  Hvis du mener til danske nummerplader, så er det samme størrelse uanset om der er EU logo på nummerpoladen eller ej https://www.dintekst.dk/Nummerplade-ramme-med-egen-tekst.html

Hej Har i en prototype man kan se? Vil den komme til at ligne en rigtig nummerplade, eller vil den se meget anderledes ud? Det er nemlig en fødselsdagsgave, så får at joken passer, skal den ligne på en prik.
- Hej Caroline. Tak for din henvendelsel. Jeg kan se at overskriften er nummerpladeramme. Men udfra teksten ser det ud til at du ønsker en nummerplade. Vi laver ikke nummerplader til offentlig brug men kun såkalde showplates og navneskilte, som ligner nummerplader, og som ikke må anvendes på offentlig vej. Er det det du ønsker? Se her https://goo.gl/maps/bYAp437UAX42  mvh Henrik, tel 22 500 175