1. Kortbetaling bliver ikke accepteret.
Hvis du får denne meddelelse: "Fejlkode #-1300 : Du forsøger at betale med en betalingsform, som forretningen ikke accepterer. Prøv en anden betalingsform eller kontakt forretningen.". Så er det fordi du har forsøgt at anvende et betalingskort, som systemet ikke kender - f.eks. et "rent" dankort uden nogen ekstra betalingsform.

Vi modtager:

Visa Dankort

Visa kort

Visa electron

Mastercard Dankort

Mastercard

Maestro

(Vi modtager ikke "rene" Dankort)


Mobilpay er også muligt på 32 313. Husk at skrive ordre nr på betalingen.

2. Hvad er forskellen på barnevognsskilt og navneplade?
De to skilte er ens. Den ene leveres med strips til montering på barnevogn og den anden med sugekopper. Begge er lavet af blik, og bruges også udendørs, men blik kan ruste. Til en mere holdbar løsning anbefaler vi følgende tre design-selv skilte i aluminium, som kan bruges til barnevogne.   Størrelser: 43 x 150mm ,  70 x 260 mm  og 85 x 305 mm.

3. Kan jeg få en større streamer?

Jo det er ikke noget problem. Enhedsprisen er under forudsætning at af at streamerlængden er max. 55 cm. Det vil sige: jo flere bogstaver jo mindre bogstaver. Ønsker du f.eks. 10 cm høje bogstaver, vil en tekst på 15 bogstaver fylde ca. 150 cm i bredden (afhængig af skrifttypen). Dette kan også lade sig gøre, men så må du sende en e-mail til med oplysninger om skrifttype, tekstfarve og skrifthøjde. Så får du et tilbud tilbage pr. mail

4. Kan navneplade 26x6 cm laves uden DK og flag mærke ?

Ja vi har samme størrelse i en lidt kraftigere udgave, hvor man selv kan bestemme hele indholdet (skrifttype, skriftfarve, foto, grafik). klik her. Og hvis du vil i gang med at designe kan du gøre det her. DESIGN SELV.

4. Hvorfor er der en nummerpladeramme med i pakken, som jeg ikke har bestilt ?

Vi har tidligere oplevet at skiltene er blevet bøjet under transporten ud til kunden, for at undgå dette vedlægger vi ofte en (kasseret) nummerpladeramme til at afstive pakken.