View Full-Size Image

Navneskilt Design Selv

Stil spørgsmål om produkt

EGET DESIGN! Send en mail med oplysninger og billeder. Så laver vi designforslag til dig indtil du er tilfreds. Ring evt. 22 500 175 for flere oplysninger. Eller design selv med det samme - tryk på linket nedenfor.
Lagerstatus:
På lager
200,00 kr.
Manufacturer:DinText
Produkt nummer:2003
Info:

Navneskilt hvor du selv kan bestemme alt indholdet. 

Lav dit eget skilt med billeder, logoer, tekster som du selv ønsker det. Skiltet måler 305 x 85 mm og kan f.eks. bruges til døren til børneværelset, til bilen, til barnevognen m.m.. Skiltet er lavet i aluminum, og kan leveres med huller til skruer eller med supervelcro, hvis du ønsker uden huller. Klik her for at komme i gang med at designe.

Spørgsmål og svar:

Hej :) Er skiltet i metal? er det muligt at få lavet et skilt med teksten: Kim's kælder med sort baggrund og hvid tekst? Med venlig hilsen Marianne - Marianne - 30 Nov 2017   Hej Marianne. Tak for din henvendelse. Ja, det er lavet i aluminium. Jeg har også en på 304 x 80mm, som er sort i forvejen.  - dintekst - 30 Nov 2017   Hej Marianne. Tak for din henvendelse. Ja, det er lavet i aluminium. Jeg har også en på 304 x 80mm, som er sort i forvejen.  - dintekst - 30 Nov 2017